EMK schoot snel uit de startblokken wat resulteerde in een schot op de lat. RKSV Sterkel was hiermee meteen op scherp gezet. DIt resulteerde in een aantal mooie schietkansen voor de club uit Sterksel door onder andere Ruud van de Velden en Tyrone Pelzers. Hierna viel Quint van de Meerakker als opkomende back aan op de linkerflank. Zijn voorzet werd diagonaal ingekopt door Delvinio. Een verdiende 1-0 voorsprong voor RKSV Sterksel!

In de tweede helft kwam EMK snel langszij. De wedstrijd ging hierna in hoog tempo op en neer met veel gevaarlijke aanvallen voor beide partijen. De keeper van RKSV Sterksel had hiervoor een aantal enorm knappe reddingen in huis. De periode hierna had RKSV Sterksel de beste kansen: een enorm mooie snoekduik van Tyrone Pelzers en een helaas een afgekeurde goal uit een geweldige omhaal van Ruud van de Velden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Een mooi resultaat maar vooral op basis van het tweede deel van de tweede helft zat er voor RKSV Sterksel nog meer in!